İşletme Rehberi

Sektörel Haber

Dijital Dünyaya Terfi Edin

Basitçe QR kod taraması yaptıklarında karşılarına menü doğrudan açılıyor.

Teknolojinin şaşırtıcı bir hızla değişip geliştiği ve hayatlarımıza eskisinden daha fazla dokunduğu şu günlerde; restorana gittiğimizde kullanılan geleneksel sipariş verme usülünün değişmemesi beklenemezdi. Bugün, herhangi bir kafe veya restorana gidip bir masaya oturduğunuzda karşınıza elden ele gezmekten perişan olmuş kirli bir menü gelir. Bu menü çoğu zaman karmaşıktır. Aradığınız yiyecek veya içeceği bulmak için sayfa karıştırmanız gerekir. Dahası, Koronavirüs sonrası kimse herkesin eline aldığı menüye bakmak istemeyecektir. Neyse ki artık, yeni nesil elektronik menü uygulaması biMenu var. Artık, cep telefon üzerinden hijyenik ve hızlı yemek menüsü incelemek mümkündür.

Dijital dünyaya terfi edin.

İşin güzel tarafı bu dijital menüyü kullanmak için müşterilerin herhangi bir uygulama indirmelerine gerek yok. Basitçe QR kod taraması yaptıklarında karşılarına ilgili menü doğrudan açılıyor. Kullanıcı dostu bir arayüze sahip menü aracılığı ile farklı bölümde tüm ürünler görüntülenebiliyor. Müşterinin verdiği sipariş garsona anında iletilebiliyor.

Böylece, garsona seslenme veya el kaldırma derdi de ortadan kayboluyor. Tamamen bulut sunucu üzerine inşa edilmiş olması, bu uygulamayı tercih sebebi kılan bir diğer özelliğidir. Bilgisayara veya ekrana ihtiyacınız olmadığı gibi işletmede fizikî olarak bulunmanız gerekmiyor. Sistem, internet üzerinden erişime açık olduğundan dışarıda olsanız dahi gelen siparişi görebiliyor ve raporları detaylı inceleyebiliyorsunuz.

Müşteri memnuniyetini biMenu ile arttırın

Sizde işletmenizi dijitale taşımak, müşteri memnuniyetini artırmak ve sipariş alma sürecini yenilikçi teknolojiler doğrultusunda yenilemek istiyorsanız biMenu’nun mutlu müşterileri arasındaki yerinizi hemen alın. Makul fiyat ile satın alabileceğiniz qr menü uygulamasının müşteri tarafından ne kadar çok sevildiğini fark ettiğinizde çok şaşıracaksınız. İşletmenizde biMenu uygulamasını kullanmaya başlamak için elinizi çabuk tutun.

Ana Sayfaya Dön

Yorum Gönder

0 Yorumlar